Anna,

Outcomes Research Specialist

Som Outcomes Research Specialist, hos Ambu, er Anna med til at udvikle og forbedre processer og produkter inden for medtech-branchen. Se videoen og lær Anna bedre at kende.

Det er spændende for mig at arbejde i medtech-branchen, fordi det giver mig muligheden for at følge et produkt igennem alle udviklingsfaser – fra tidligt koncept til at slutbrugeren sidder med det. Der er altid fart over feltet i medtech-branchen, og der er ikke to dage, der er ens.

Jeg bruger ca. 60% af min tid på at sætte sundhedsøkonomiske studier op, mens resten af tiden går med at udføre diverse kliniske opgaver. Studierne har til formål at sikre, at vores produkter – og specielt de procedurer, der former produktet – er så veludviklede og optimerede som muligt.

  Det der motiverer mig mest, er når jeg kommer ud og ser produktet i brug: at det vi går og laver her til dagligt, er noget der hjælper både patienterne og lægerne.


 

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i medtech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden