Frederik,

CEO, Cirqle Biomedical

Som CEO for sit startup, Cirqle Biomedical, er Frederik godt i gang med at udvikle et nyt produkt, der skal revolutionere måden, vi i dag bruger prævention. Se videoen og lær Frederik bedre at kende.

Vi startede egentligt med en problemstilling, som mange kvinder kan nikke genkendende til – nemlig at der ikke findes præventionsprodukter uden hormoner. Derfra viste det sig at det produkt, som vi er ved at udvikle, er klassificeret som ’medicinsk udstyr’. Derfor skal vi have de specifikke regler og lovgivninger som medtech-branchen bærer med sig in mente for at sikre brugerens sikkerhed.

Jeg elsker at møde de mange kloge mennesker, der arbejder i medtech-branchen, da det giver mig en inspirerende og spændende hverdag. Derudover er det super motiverende, at vi laver et produkt, der er relevant for rigtigt mange kvinder verden over – der er en tydelig efterspøgsel på vores produkt.

Det der er interessant ved medtech-branchen, er at den kombinerer teknologi, biologi og design, for at udvikle et produkt der passer perfekt til slutbrugeren.


 

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i medtech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden