Ingolf,

Electrical Engineer

Ingolf har studeret datalogi, og bruger sine evner som Electrical engineer hos Oticon. Se videoen nedenunder og lær mere om Ingolf.

Som ansat hos Oticon føler jeg, at jeg er en del af noget større. Jeg elsker at arbejde i en innovativ industri, der udvikler morgendagens medtech-løsninger. Når jeg skriver det indlejrede software, vi bruger i Oticon, får jeg lov til at bruge min viden inden for computervidenskab og elektronik.

Udover at være motiveret af den forskel, jeg gør for andre, er jeg også motiveret af det faktum, at jeg gør en stor forskel sammen med mine kollegaer. Hos Oticon arbejder vi nemlig tæt sammen for at udvikle produkter af højest mulig kvalitet.

Jeg har altid været interesseret i at forstå, hvordan ting fungerer, og hvordan de kan blive forbedret. At forbedre ting der ultimativt gør en forskel for andre mennesker, er den bedst mulige motivation.


 

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i medtech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden