Kezia,

Risk Manager

Kezia arbejder med risikostyring, og hun evaluerer hver dag potentielle risici ved medicinsk udstyr, der bliver brugt til at behandle millioner af mennesker i hele verden. Se videoen nedenunder og lær mere om Kezia.

Jeg elsker, at jeg gennem mit arbejde har friheden til at udføre de idéer, jeg får. Jeg har værktøjerne og de tekniske kompetencer til at levere medtech-løsninger i verden, og jeg bruger min viden til at sikre, at patienter verden rundt har medicinsk udstyr af højest mulige kvalitet til rådighed.

Jeg drømmer om en fremtid, hvor folk der lever med diabetes, har så få begrænsninger som muligt. Gennem mit job er jeg en del af at udvikle produkter, der let kan integreres i dagligdagen hos de mange patienter, der har brug for det.

 Det mest fantastiske ved mit job er, når brugerne af vores produkter siger: det her er hvad, jeg har brug for – det her udstyr vil gøre en kæmpe forskel i min dagligdag.


 

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i medtech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden