Kampagnen består af forskellige elementer, herunder websitet medtechcareers.dk. Herinde finder du informationer om de jobmuligheder, som branchen tilbyder, og det er muligt at læse om kampagnens rollemodeller i et portrætunivers. Desuden kan du som virksomhed henvise interesserede hertil, hvis de har spørgsmål til de karriereveje, de kan tage inden for branchen.

Du kan som virksomhed få glæde af kampagnen på flere måder i din egen rekruttering af nye medarbejdere. Nedenunder fremgår nogle af de redskaber, du kan vælge at gøre brug af.

Brochure

Her finder du brochurer på både dansk og engelsk, som kan være relevante, hvis du vil læse mere om mulighederne i medtech-branchen. De to nederste brochurer indeholder skæremærker og kan anvendes til print. Klik på nedenstående links for at downloade brochurerne:

Logo

 

Hvis du ønsker at tage del i kampagnen, kan du bruge kampagnens navn og logo på eksempelvis virksomhedens hjemmeside, Facebook-profil eller Linkedin-profil. Klik på nedenstående link for at downloade logoet:

Designguide

Her finder du en designguide med information om farver, fonte og andet, som kan være relevant, hvis der skal udarbejdes andre materialer i rød tråd med kampagnen. Klik på nedenstående link for at downloade designguiden:

Karrierefilm

Her finder du karrierefilm. Klik på nedenstående links for at downloade karrierefilmene:

Kampagnebilleder

Her finder du kampangebilleder. Klik på nedenstående links for at downloade færdige billeder eller PSD-filer med overlay:

Roll-up

Her finder du roll-ups. Hver roll-up er i formatet 85×220. De kommer i to forskellige farver henholdsvis med orange eller blå overskrift. Klik på nedenstående links for at downloade filerne:

Jobportalen

Som medtech-virksomhed oprettes de fleste automatisk med en profil på jobportalen, og vi crawler løbende stillinger fra de fleste større jobportaler og netværk, så de kommer ind på jobportalen.

Alle profiler har som udgangspunkt kampagnelogoet for Medtechcareers som profilbillede, men vi forsøger løbende at opdatere med virksomheders eget logo. Kontakt vores support på mailen længere nede, hvis din medtech-virksomhed ikke er på listen eller mangler logo.

Indryk annonce

Som virksomhed i medtech-branchen er det muligt at indrykke gratis stillingsopslag på jobportalen. Man kan gøre annoncer mere visuelle ved at uploade et coverbillede i formatet: 1140x450px. Det er vigtigt at angive en kontaktperson på annoncen, da vedkommende efterfølgende vil modtage en mail med link til visning og redigering af annoncen.

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til brugen af jobportalen eller brug for hjælp til rettelser, kan du kontakte vores support på mail: support@cyjobapi.com.