Group Functions

Ønsker du at arbejde i en Group Function i medtech-branchen, er der mange muligheder. Det er typisk jurister, cand.scient.er og cand.merc.er.
der er beskæftiget i Group Functions, herunder bl.a. jura, HR, IT, kommunikation og markedsføring.

Jura

Som Group Function understøtter legal-afdelingen virksomhedens forretningsenheder. Sammen med de andre jurister i legal-afdelingen er det din vigtigste opgave er at levere juridisk rådgivning på alle niveauer i virksomheden.

HR

Essensen af HR – eller Human Resources – er arbejdet med mennesker.
Det er et vigtigt element i enhver virksomhed – også i medtech-branchen. Som HR-konsulent vil dine overordnede arbejdsopgaver typisk være inde for lønforhandlinger, efteruddannelse, ansættelser, afskedigelser og udvikling af arbejdsmiljøet. Derudover kan det være udarbejdelse af personalebudgetter eller rådgivning af ledelsen i personalespørgsmål og endelig også rekruttering af nye medarbejdere.

IT

Som medarbejder i en medtech-virksomheds IT-afdeling servicerer du alle niveauer i virksomheden. IT-afdelingen er ligeledes ansvarlig for en række opgaver som fx drift af servere og netværk, applikationssupport og programmering. Derudover kan der være en servicedesk i virksomheden, som supporterer medarbejdere i koncernen.

Kommunikation

Kommunikation i medtech-branchen spænder bredt. Lige fra Public Relations til Public Affairs og Investor Relations. Fælles for det hele er, at du og resten af kommunikationsteamet skal sikre virksomhedens indflydelse på politiske processer og mål. Det er ligeledes din opgave at styrke virksomhedens interne og eksterne relationer gennem solidt kommunikationsarbejde.

Markedsføring

Virksomhedernes produkter skal sælges for skabe penge i kassen, men hvilke såkaldte Value Propositions skal virksomheden fremhæve i dialog med sundhedsvæsenet. Hvorfor skal de købe netop din virksomheds produkt? Det er din og marketingteamets opgave at svare på det spørgsmål.
Og det er ikke traditionelt salg og markedsføring – det er afsætning af medicinsk udstyr med de mange facetter, dette indebærer.