Niels,

Senior DSP Software Specialist

Som Senior DSP Software Specialist hos GN er Niels med til at forme den lydoplevelse, slutbrugerne får, når de bruger vores høreapparater. Se videoen og lær Niels bedre at kende.

Når man designer høreapparater, skal man hele tiden være i fronten af den teknologiske udvikling. Vi arbejder konstant på at få mere komplekse algoritmer til at fungere i et apparat, der fysisk bliver mindre og mindre. Det gør, at man hele tiden lærer nyt og må udfordre sig selv og hinanden.

Jeg er med i hele processen af udviklingen af et nyt høreapparat. Det er lige fra de første beslutninger om arkitekturen til det endelige produkt bliver frigivet. Det giver et stort ejerskab og glæde at opleve, når beslutninger, der bliver taget tidligt i et projekt, forbedrer livskvaliteten for mange mennesker verden over.

Det giver et stort ejerskab og glæde at opleve, når beslutninger, der bliver taget tidligt i et projekt, forbedrer livskvaliteten for mange mennesker verden over.

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i MedTech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden