Nikolaj,

Acoustic Engineer Specialist

Acoustic Engineer Specialist hos GN, arbejder med koncept- og produktudvikling af høreapparater

Det er fedt, når man møder en slutbruger, som giver udtryk for glæden ved og nødvendigheden af et givent produkt i deres hverdag. Det er noget alle, der arbejder i MedTech-branchen, nok kan nikke genkendende til.

Som akustikingeniør arbejder man med hardwareudvikling af akustiske systemer i høreapparater. Det sker blandt andet vha. simuleringer og målinger af prototyper, hvilket naturligvis kræver viden omkring akustik, men også indsigt i andre discipliner såsom mekanik, elektronik, signalbehandling, audiologi m.m. for at opnå en velfungerende løsning.

I GN får man lov til at udvikle og arbejde med højteknologiske løsninger helt fra idéfasen gennem koncept- og produktudvikling og helt frem til den endelige verifikation af et slutprodukt. Tværfagligheden i hverdagen gør arbejdet yderst interessant, alsidigt og varierende.

Det er fedt, når man møder en slutbruger, som giver udtryk for glæden ved og nødvendigheden af et givent produkt i deres hverdag.

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i MedTech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden