Stella,

Process Engineer, Assembly & Packaging

I hendes rolle som Process Engineer hos Novo Nordisk, arbejder Stella med produktionsudvikling, hvor hun sammen med sit team arbejder med at forbedre globale fremstillingsprocesser. Hun identificerer muligheder for innovative løsninger med særligt fokus på dataindsamling.

Jeg har en stærk passion for at optimere fremstillingsprocesser, og jeg føler mig privilegeret at få lov til at arbejde inden for mine interessefelter. Jeg får mulighed for at anvende mine kompetencer i et praktisk miljø, hvor det virkelig gør en forskel. Jeg er en del af et team med dedikerede individer, der deler en fælles motivation for at designe den bedste fremstillingsproces og levere produkter af højeste kvalitet til vores patienter.

I min rolle bidrager jeg til digitaliseringen af fremstillingsprocessen. Udfordringerne ligger i at identificere den data, der gør os i stand til at træffe klogere beslutninger, der ultimativt fører til øget effektivitet og performance.

Inden for MedTech-industrien finder du nogle af de mest udfordrende problemer, men samtidig de mest meningsfulde løsninger.

Læs historier fra det virkelige liv på vores Facebookside

Klik ind og følg vores Facebookside, hvor en række unge ambassadører, der alle arbejder i MedTech-branchen, giver indblik i deres hverdag og fortæller spændende historier fra det virkelige liv.

 

Gå til Facebooksiden